Op 17 september presenteer ik mijn CD Schubert, Fern und Nah in de Waalse Kerk in Amsterdam.
Meer informatie en tickets >

beeld zangles 01Op vrijdag 2 december en zaterdag 3 december 2016 gaan we aan de slag met deskundigen op het gebied van barokmuziek. Joost van der Linden studeerde blokfluit en zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Joost was jarenlang freelance verbonden aan het Nederlands Kamerkoor en het Amsterdam Baroque Choir o.l.v. Ton Koopman, voor wie hij ook meermalen solistisch heeft opgetreden. Ursula Dütschler, bekend van talloze opnamen op klavecimbel en fortepiano, is werkzaam bij verschillende orkesten. Zij zal begeleiden op haar klavecimbel en eveneens aanvullend commentaar geven.

Ursula en Joost willen met deelnemers 3 x 20 à 25  minuten aan barokrepertoire werken. Op vrijdag beginnen we om 16.00 uur en werken we tot ongeveer 21.00 uur. We pauzeren met een kleine gezellige maaltijd. Deze eerste sessie is niet openbaar. Op zaterdag starten we met koffie om 10.00 uur. en werken we tot 16.30 uur. Op deze dag is er koffie thee en een lunch en zijn toehoorders welkom.

Kosten: Deelname aan deze workshop inclusief een drankje en een hapje op z'n tijd: € 120
Toehoorders zijn op zaterdag van harte welkom. Toegang € 15 (leerlingen Zangstudio gratis)
Graag voor 20 november aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je deelnemen: schrijf graag wat over jezelf op in een regel of tien en vermeld het repertoire dat je zou willen doornemen.

In juni 2016 vond een geslaagde duo-klas plaats onder leiding van pianiste Phyllis Ferwerda. We hebben genoten en veel geleerd.

Bijna alle leerlingen hebben deelgenomen aan de voorzingmiddag in februari 2016! Op twee vleugels begeleid door Hanka en Gerard, was dit een feestelijke zangparty met chansons, kleinkunst, vocalises en Italiaans sentiment. 

Op 25 maart verzorgt Gerard op 't Veld van 16.00 uur tot 17.30 uur een lezing met beeld- en muziekfragmenten over de Johannespassie van J.S. Bach. Eenieder die deze lezing graag wil bijwonen is van harte welkom. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een vrijwillige kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.

Op 29 november 2015 het vertelconcert : WILLEM in NIJMEGEN, WOLFGANG in NEDERLAND  in zangstudio Heeslust. Aanvang 12.00 uur, einde 13.30 uur.

Over de geboorte van ons Koninkrijk en hoe een fortepiano geschiedenis speelt.

Met medewerking van Ursula Dütschler op  fortepiano. Mocht je zin hebben om naar de vertelling te komen luisteren, meld je graag even aan.

De toegang is vrij maar een bijdrage achteraf wordt op prijs gesteld. In de pauze is er een klein hapje en een drankje.